Sensor Alarms nyemission övertecknad till 279 procent inför Spotlight-noteringen

Nyhet

{newsItem.title}

Sensor Alarms nyemission övertecknad till 279 procent inför Spotlight-noteringen

Hemlarmsbolaget Sensor Alarms nyemission inför noteringen på Spotlight blev övertecknad till cirka 279 procent, enligt ett pressmeddelande.

Därmed tillförs bolaget cirka 22,4 miljoner kronor före emissionskostnader.

”Det kapital som vi nu erhåller kommer att finansiera vår tillväxtstrategi med ökade produktions- och försäljningsresurser för att ta en stark position som en av de ledande leverantörerna av hemlarm på den nordiska marknaden. Vi är övertygade om att Sensor Alarms konkurrenskraftiga erbjudande kommer att nå den stora grupp hushåll som i dagsläget saknar en hemlarmslösning i Norden”, kommenterar vd Martin Norsebäck.

Antalet nya aktieägare som tillkommit genom emissionen uppgår till cirka 1 700.

Första handelsdagen i Sensor Alarms aktie är planerad till den 23 april.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sensor Alarm

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sensor Alarm

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev