Nyhet

Sharespine

Sharespine ingår samarbete med Genesis IT & iFenix - genomför integrationer

SaaS-bolaget Sharespine har ingått ett samarbete med Genesis IT för att genomföra integrationer till affärssystemet iFenix som på så sätt innebär att handlare kommer kunna koppla ihop försäljningsplaner och automatisera sina flöden.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Anledningen till integrationen är efterfrågan från handlare som vill få mer funktionalitet mellan affärssystemet och andra system.

“Samarbetet med Sharespine gör att våra kunder får en flexibilitet i sitt val av webblösning. iFenix innehåller en s.k. ”standardwebb” men då det finns kunder som har önskemål som vår lösning inte hanterar kommer Sharespine att bli ett ypperligt komplement för dem” säger Genesis IT:s försäljningschef Sven Wallgren.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Genesis IT

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Genesis IT

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt