Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

SHT

SHT börjar i dag handlas på Spotlight Stock Market

Teknikbolaget SHT Smart High-Tech börjar i dag den 18 november att handlas på Spotlight Stock Market. Bolaget noterar B-aktier som handlas med kortnamnet SHT B och teckningsoptioner med kortnamnet SHT TO 1 B.

Göteborgsbaserade SHT har en bakgrund från Chalmers tekniska högskola. Bolaget arbetar med att ta fram nya värmeavledande material förstärkt med grafen med fokus på elektronikkylning. Försäljning sker till företag för integration inom bland annat telekom-, dator- och fordonsbranschen, i princip till alla områden inom elektronik som kräver kylning.

Erbjudandet att teckna aktier i bolaget övertecknades. Erbjudandet bestod av 2 miljoner units till teckningskursen 11 kronor per unit. Bolaget tillförs 22 miljoner före emissionskostnader på 1,3 miljoner kronor. Emissionen tecknades till 77,5 miljoner kronor av närmare 4 000 tecknare, vilket motsvarar en teckningsgrad på 360 procent. Den del av erbjudandet som inte omfattades av teckningsförbindelser tecknades till 660 procent. Bolaget har efter erbjudandet 13,4 miljoner aktier utestående.

Lyssna på en bolagspresentation i den bifogade länken.

https://www.youtube.com/watch?v=kCD5wlClVPM

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om SHT Smart High-Tech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SHT Smart High-Tech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt