Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sivers

Sivers Semiconductors främsta japanska kund förbereder massproduktion

Teknikföretaget Sivers Semiconductors japanska huvudkund Fujikura förbereder massproduktion av sin 60 GHz kommunikationsmodul. Det framgår av ett pressmeddelande.

Modulen innehåller basbandsmodem, antenn och en RF front-end RFIC från Sivers (TRX BF/01).

”Vi har arbetat mycket nära Sivers Semiconductors i flera år och de har givit utmärkt vägledning och stöd under utvecklingen och integrationen av vår nya 60 GHz -modul. Under det senaste året har vi haft stora framgångar i flera försök och pilotprojekt som vi har varit med om och nu tar vi nästa viktiga steg för att säkerställa vår förmåga att tillhandahålla höga volymer och produkter av god kvalitet till marknaden”, säger Kiyoshi Kobayashi på Fujikura.

Som en del av projektet kommer bolagen att inleda kommersiella förhandlingar för att nå ett långsiktigt volymköpsavtal. Detta förväntas vara klart under hösten.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sivers Semiconductors

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sivers Semiconductors

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt