Nyhet

Skådespelerska

Skådespelerska ska leda Yaytrades globala modesatsning

Fashiontech-bolaget Ytrade Group, även känt som Yaytrade, tar in skådespelerskan Alicia Agneson som ny Global Fashion Director.

Agneson tillträder rollen under ett samarbete med Yaytrade, i vilken hon sedan tidigare är delägare, för att hjälpa leda bolagets globala modesatsning. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Då jag brinner för både hållbarhet och mode gläder det mig att allt fler har börjat förstå vikten av att konsumera mer hållbart. Jag är hedrad över mitt nya uppdrag hos Yaytrade och ser fram emot att få fler att upptäcka fördelarna med att konsumera cirkulärt", säger Alicia Agneson.

Enligt Yaytrade kommer Agneson att leda internationella modekampanjer och vara rådgivare kring vilka influencers och varumärken som bolaget bör samarbete med på nya marknader. Hon kommer också att guida Yaytrades följare kring hållbarhet.

Agneson är känd från sin roll som Freydis i Vikings och senast aktuellt i Netflix-serien Clark.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Spherio Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Spherio Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt