SKF och Amazon Web Services inleder samarbete kring industriell maskintillförlitlighet
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

SKF och Amazon Web Services inleder samarbete kring industriell maskintillförlitlighet

Verkstadsbolaget SKF har annonserat ett samarbete tillsammans med Amazon Web Services (AWS) gällande att förändra industriell maskintillförlitlighet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagen ska tillsammans leverera en lättanvänd och skalbar lösning kring tillståndsövervakning vilket ska möjliggöra insamling och analys av data med hjälp av maskininlärningsteknik.

Inledningsvis kommer SKF erbjuda sin kompetens gällande roterande utrustning och tillståndövervakning medan AWS ska erbjuda sin expertis inom AI-tjänser. Lösningen som man ska utveckla innefattar sensorer, gateways och en maskininlärningstjänst.

SKF och AWS planerar även att samarbeta gällande nästa generations dataanalysplattform för SKF.

Genom att utöka produktportföljen inom tillståndsövervakning menar SKF att man nu får stora möjligheter att hjälpa stora tillverkningsenheter att öka antalet roterande applikationer i maskinunderhållsprogram tusenfalt.

"Nyckeln till att maximera affärsvärdet i maskindata ligger i att kunna skala upp. Med fler tillståndsövervakningslösningar, för fler olika maskintyper, kommer slutanvändarna att kunna få fler insikter som i slutändan leder till förbättrad maskinprestanda", säger John Schmidt, Amerikachef på SKF.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om SKF

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien SKF

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.