Nyhet

Små resultatförändringar för Challenger Mobile - omlistningsprocess förväntas vara klar inom kort

Telekombolaget Challenger Mobile, som är under namnändring till Safe Lane Gaming, redovisar oförändrad omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseförlusten minskade något.

Siffrorna avser verksamheten under avyttring i Challenger Mobile. Den nya förvärvade verksamheten, utveckling av spel, tillträddes 7 oktober och konsolideras och bidrar först i bokslutskommunikén.

Omsättningen uppgick till 0,1 miljoner kronor (0,1).

Rörelseresultatet blev -0,3 miljoner kronor (-0,4).

Resultatet före skatt var -0,6 miljoner kronor (-0,4).

Resultatet efter skatt blev -0,6 miljoner kronor (-0,4).

"Jag har nu varit vd i cirka en månad och vi har tagit första steget till att bli ett spelbolag. Vi har förvärvat och tillträtt vårt första förvärv; Battlecamp vilket är en stabil grund för framtiden. Verksamheten visar ett starkt operationellt kassaflöde som möjliggör för framtida förvärv. Som kommunicerats har vi även ingått ett LOI för förvärv av ytterligare ett spel", skriver vd Jesper Nord.

Bolaget genomgår just nu en omlistningsprocess på Spotlight Stock Market. Processen beskrivs flyta på och förväntas vara klar inom kort.

Från den 10 november kommer bolaget gå under nya namnet Safe Lane Gaming.

Challenger Mobile, MkrQ3-2020Q3-2019Förändring
Nettoomsättning0,10,10,0%
Rörelseresultat-0,3-0,4
Resultat före skatt-0,6-0,4
Nettoresultat-0,6-0,4

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt