Nyhet

Smoltek förlänger licensavtal för utvärdering av CNF-MIM-tekniken

Smoltek har fått sitt licensavtal för utvärdering av CNF-MIM-tekniken av en världsledande kondensatortillverkare förlängt till den 31 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

Licensen var tidigare förlängd till den sista oktober. Det som utvärderas är den tekniska och kommersiella delen i CNF-MIM-tekniken.

Förutom att förlänga licensavtalet har Smoltek med tillverkaren även påbörjat en konkret dialog om möjlig fortsättning av samarbetet. Ett beslut förväntas komma under första kvartalet 2021.

Licensavtalet är ett av två som Smoltek aviserade i våras. Bolaget uppger att det även förs dialog om möjlig fortsättning av det andra samarbetet som löper till och med 31 mars 2021. Bolaget förväntar sig att kunna ge en uppdatering om detta samarbete under det andra kvartalet 2021.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smoltek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smoltek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt