Nyhet

Smoltek förlänger utvärderingsavtal med stor tillverkare av kondensatorer ytterligare

Nanoteknikbolaget Smoltek meddelar att det utvärderingsavtal som bolaget tecknade i april 2020 med en stor tillverkare av elektronikkomponenter har förlängts ytterligare till slutet av februari 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.

Arbetet inom detta projekt utförs i koncernbolaget Smoltek Semi, vars huvudsakliga målsättning är att utveckla och licensiera tillverkning av extremt små och tunna kondensatorer baserade på Smolteks patentskyddade kolnanofiberteknologi.

Smoltek bedriver verksamhet inom utveckling, industrialisering och licensiering av tekniklösningar, baserade på bolagets patentskyddade kolnanofiberteknologi, för halvledarindustrin inom koncernbolaget Smoltek Semi.

Initialt ligger fokus på att industrialisera bolagets extremt små och tunna CNF-MIM-kondensatorer, där två separata avtal för industriell utvärdering tecknades under våren 2020. Ett av dessa avtal tecknades med en global tillverkare av passiva elektronikkomponenter, inklusive kondensatorer, och det är detta avtal som nu har förlängts ytterligare till 28 februari 2022.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smoltek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smoltek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt