Nyhet

Smolteks utveckling av nanofiberbaserat material löper enligt plan

Smolteks arbete med att fram ett nanofiberbaserat material till elektrolysörer för fossilfri vätgastillverkning löper enligt plan. Det framgår av en verksamhetsuppdatering.

Bolaget kan också meddela att det förs dialoger om att teckna ett samarbetsavtal med en stor tillverkare för den fortsatta utvecklingen av konceptet.

”Vi märker av ett starkt intresse för vårt unika cellmaterial från såväl globala tillverkare som relevanta forskare, vilket är positivt för våra möjligheter att bygga upp ett välfungerande ekosystem kring konceptet. För att upprätthålla detta starka momentum arbetar vi med att etablera utvecklingssamarbete med en stor internationell tillverkare, såväl som att förstärka Smoltek Innovation-teamet, både internt samt via konsulter och externa forskare”, säger Ellinor Ehrnberg, vd för Smoltek Innovation.

Smoltek Innovation är ett koncernbolag till Smoltek Nanotech och ansvariga för utvecklingen av det nanofiberbaserade materialet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smoltek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smoltek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt