Nyhet

Softronic

Softronic i samarbete med Procon Digital kring chatboten Kommun-Kim

Softronic ingår ett samarbete med Procon Digital kring chatboten Kommun-Kim, enligt ett pressmeddelande.

Det handlar om att Kommun-Kim ska integreras i Procons självbetjäningslösningar och ge svar på frågor om kommunens verksamhet. Kommun-Kim levereras till 13 kommuner i Sverige.

”Hen svarar på de vanligaste frågorna om kommunens service dygnet runt. Det kan handla om öppettider, avgifter, guidning till mer information etc. Kommun-Kim frigör resurser på lång sikt och ger kommunens medarbetare mer tid för det personliga mötet när det krävs”, heter det.

”Hen kan även svara på frågor rörande coronaviruset, uppmuntra till att invånarna håller distans och spritar händerna. Vi ser fram emot att tillsammans med Procon fortsätta leverera högklassig service till Sveriges kommuner”, säger Per Adolfsson, vd på Softronic.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Softronic

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Softronic

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt