Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Spectracure arbetar mer intensivt med interaktion ledning-styrelse enligt ordförande

Forskningsbolaget Spectracures nya styrelseledamot Homer Pien ser sin styrka i möjligheten att koppla samman och integrera klinisk kunskap, tekniska lösningar och kommersiella marknadsrelaterade aspekter. Det säger han i en intervju i ett nyhetsbrev.

"SpectraCure har bedrivit en fantastisk utveckling där jag ser att jag kan stödja övergången från kliniskt arbete till affärsmöjligheter och bidra till att utveckla en stark affärsstrategi där utveckling och marknadsföring/försäljning går hand i hand", uppger han.

Företaget arbetar också mer tätt nu vad gäller styrelse och ledning.

"Arbetet i styrelsen och interaktion mellan styrelsen och ledningen har intensifierats de senaste månaderna. Både Homer Pien och Johan Folkunger har funnit sig väl till rätta och deras kompetenser, driv och personligheter medför ett starkt bidrag med vårt styrelsearbete. Jag tycker också det är glädjande att se hur Johan redan har engagerat styrelsen i det strategiska, men också till viss del i det operativa arbetet. Jag är inte det minsta förvånad, utan konstaterar bara
att de båda rekryteringarna har blivit precis så bra som styrelsen och de största ägarna önskade", säger styrelsens ordförande Ingemar Kihlström.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om SpectraCure

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SpectraCure

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt