Nyhet

Spectracure förstärker ledningsgruppen med två personer

Forskningsbolaget Spectracure förstärker ledningsgruppen med Johan Glindre, chef för kliniska frågor och Johan Ingemansson, chef för affärsutveckling.

- Båda arbetar redan i bolaget. Genom att lyfta in dessa roller i vår ledningsgrupp ökar vi ytterligare fokus på dessa för bolaget centrala områden, säger Spectracures vd Johan Folkunger.

Bolaget anställer även Ludvig Lundström som kvalitetssäkringschef.

- Ludvig Lundström har en gedigen erfarenhet inom medicinteknik med 15 års erfarenhet av kvalitetsarbete, främst på medicintekniska företag. Han har en särskilt stark kompetens inom riskhantering, något som blir allt viktigare i kraven från myndigheterna. Nu stärker vi kvalitetsarbetet med fokus på att certifiera SpectraCures kvalitetssystem samt för att säkerställa att företagets nya generations behandlingssystem följer EU-regelverket för medicinsktekniska produkter (MDR)", kommenterar Folkunger.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om SpectraCure

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien SpectraCure

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt