Spotlight Group utvärderar förutsättningar att starta nya verksamheter
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Spotlight Group utvärderar förutsättningar att starta nya verksamheter

Finanskoncernen Spotlight Group fortsätter expandera och utvärderar förutsättningar att starta nya verksamheter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spotlight Group har det senaste året sjösatt en rad nya verksamheter samt genomfört förvärv med syfte att svara upp mot behoven hos nordiska tillväxtbolag. Samtliga tidigare lanserade satsningar har fått en bra start. Koncernen fortsätter nu sin expansion genom att utvärdera uppstartande av nya verksamheter såsom en ny corporate finance-firma inom tillväxtbolags-segmentet, en plattform för equity crowdfunding för nyemissioner i onoterade bolag samt en satsning på en digital plattform som samlar in och tillgängliggör hållbarhetsdata om noterade tillväxtbolag för investerare.

- Vår strategi att etablera nya verksamheter som stödjer tillväxtbolag i den noterade miljön har visat sig framgångsrik. Det senaste årets många satsningar har gett positiv effekt och nu tar vi ytterligare steg i den riktningen. Vår vidareutveckling stärker både vårt erbjudande och vår intjäningsförmåga. Det är fantastiskt att se hur de initiativ som vuxit fram bland våra medarbetare snabbt kan resultera i nya företag - företag som drar nytta av de kontaktytor som finns i andra systerbolag men som också på egen hand attraherar helt nya kunder, säger Peter Gönczi, vd för Spotlight Group.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Spotlight Group

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Spotlight Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt