Nyhet

Stark

Stark omsättning för Safe Lane Gamings mobilspel Battle Camp under Halloween

Gamingbolaget Safe Lane Gaming uppger att mobilspelet Battle Camp levererade en stark omsättning under Halloween.

Därutöver ökade antalet dagligt aktiva användare med över 125 procent över en natt när eventet drog igång. Årets Halloween-event inleddes den 28 oktober och pågick fram till den 2 november. Under perioden åstadkoms ett bruttoresultat på 99 294 dollar, motsvarande cirka 900 000 kronor, tack vare den starka prestationen för Battle Camp.

”Det är glädjande att se resultatet av det hårda arbetet som ligger bakom Battle Camp. Vi har alltid varit övertygade om att vår strategi kommer att vara framgångsfaktorn för att påvisa spelets stora potential och nu börjar vi se det konkret i spelets resultat. Vi kommer att fortsätta att implementera samma strategi avseende Battle Camp, samt i våra andra portföljbolag för att visa deras inneboende potential och visa på ytterligare tillväxt framgent”, säger vd Jesper Nord.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt