Stocks in Play - Mindre nedgång i inledande handel, banksektorn har medvind

Nyhet

{newsItem.title}

Stocks in Play - Mindre nedgång i inledande handel, banksektorn har medvind

Stockholmsbörsen går ned något under den inledande onsdagshandeln. En del nya bolag kommer till börsen idag, varav LL Lucky Games verkar gå bäst. Banksektorn har medvind och dagens vinnare där är Swedbank som stiger 2,9 procent.

Efter cirka 60 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,50 procent till 2 256,55. Indexet har under dagen rört sig inom intervallet -0,52 procent som lägst och 0,31 procent som högst. Stockholm All-Share index (SAX) var ned 0,52 procent.

AktieKursförändringKommentar
Flexqube25,6%Erhåller miljonorder av Amazon
LL Lucky Games24,8%IPO på First North
Checkin.com8,0%Penser sätter motiverat värde på 98-102 kronor i ny uppdragsanalys
Swedbank2,90%Medvind i banksektorn
Lucara Diamond2,2%Hittar diamant på 1 174 i Botswana
Creaspac−2,3%IPO på Stockholmsbörsen
OX2−8,20%IPO på First North


http://media.finwire.com/media/FWM00619FA-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev