Stor uppsida i Loudspring - Penser - Börskollen

Nyhet

Stor uppsida i Loudspring - Penser

Loudspring såg intäkterna backa med tre procent under första halvåret på grund av stark påverkan från coronapandemin men detta gällde inte för samtliga kärninnehav.

Eagle, Nuuka och ResQ ökade intäkterna med 19 procent och de två sistnämnda bedöms kunna fortsätta växa även vid utdragen påverkan från coronapandemin, skriver Penser Access i en uppdragsanalys daterad den 1 september.

I samma analys har Penser räknat ut ett substansvärde, NAV, på 0,64 euro per aktie baserat på justerade antaganden. Detta ger en stor uppsida sett till dagens kurs på 0,39 euro per aktie. Pensers motiverade värde för aktien är 0,64-0,67 euro per aktie.

”Med stöd av ett fortsatt momentum i de viktigaste kärninnehaven under H2'20 ser vi en hög potential i aktien”, skriver Penser.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev