Storebrand lanserar Nordic Real Estate Fund - Börskollen

Nyhet

Storebrand lanserar Nordic Real Estate Fund

Storebrand lanserar nu Storebrand Nordic Real Estate Fund. Fonden är en fastighetsfond som fokuserar på inkomstproducerande hållbara tillgångar, viktade mot hemmamarknaderna i Norge och Sverige.

- De nordiska länderna har överträffat den europeiska BNP-tillväxten under de senaste 20 åren samtidigt som de haft 16 procent av transaktionsvolymen för fastigheter. Framtiden för regionen är lovande, vilket kombinerat med en konkurrenskraftig förvaltningsstrategi ger goda förutsättningar för fondens utveckling, säger Marita Loft, vd Storebrand Fastigheter.

Storebrand Asset Managements fastighetskompetens består av ett team på 43 experter.

https://www.mynewsdesk.com/se/spp-livfoersaekring/pressreleases/nu-lanseras-storebrand-nordic-real-estate-fund-3063614

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Storebrand (NO)

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Storebrand (NO)

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev