Streamify genomför riktad emission - stärker kassan med cirka 10,25 miljoner kronor
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Streamify genomför riktad emission - stärker kassan med cirka 10,25 miljoner kronor

Streamify

Mjukvaruplattformen Streamify stärker sin kassa genom en nyemission om cirka 10,25 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen är satt till 5,25 kronor per aktie.

Rabatten är cirka 11,4 procent mot den volymvägda genomsnittskursen under de senaste fem handelsdagarna till och med den 27 november.

Företaget har satt upp ett mål om att nå återkommande månatliga intäkter om 1 miljon kronor vid utgången av nästa år. I år har bolaget målet att nå 100 betalande kunder vid årsskiftet. Under perioden 2023-2024 siktar man på att nå fyrsiffrigt antal kunder.

- Vi har identifierat ett betydande intresse för livevideoshopping på marknaden och beslutat att förädla vår affärsmodell mot detta område. Vår affärsmodell kommer framgent, i huvudsak, att bygga på e-handel, och specifikt live video shopping. Med flera signerade pilotprojekt, färdiga integrationer med e-handelssystem, etablerade partnerskap med bolag i ekosystemet och de första betalande kunderna, står vi nu redo att brett lansera vårt marknadserbjudande, säger Johan Klitkou, vd Streamify, i en kommentar.

Med emissionslikviden avser bolaget att ytterligare stärka upp sin satsning genom rekrytering av personal, vidare teknikutveckling samt genomföra dedikerade marknadsinsatser. Lanseringen sker såväl i Sverige som globalt.

Sedermera Fondkommission var finansiell rådgivare, Markets & Corporate Law Nordic legal rådgivare och Nordic Issuing var emissionsinstitut.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Streamify

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Streamify

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt