Nyhet

Taku-Taku avbryter emission, men ny väntas i början på 2021

Taku-Taku ha tillsammans med Pepins beslutat att avbryta pågående emission och alla investeringar kommer återbetalas.

En ny företrädesemission med nytt material planeras presenteras i början på 2021.

"Återigen vill vi från Taku Taku Partners framföra vårt stora tack till er aktieägare för ert tålamod och för era tidigare insatser för att stödja bolaget. Vi ser fram mot ert fortsatta stöd där vi gemensamt kan hjälpas åt att radikalt förändra och förbättra de måltider som idag serveras på förskolor och äldreboende," skriver styrelseledamöterna Annelie Näs & Lennart Blomdahl.

Finwire Newsroom
newsroom@finwire.se

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Taku Taku

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Taku Taku

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt