Tangiamo Touch: Kan vända runt i höst - Analyst Group - Börskollen

Nyhet

Tangiamo Touch: Kan vända runt i höst - Analyst Group

Tangiamo har efter ett hårt arbete lyckats ställa om till ett mer strömlinjeformat bolag som under år 2020 ska skala upp försäljningen och närma sig lönsamhet. När Q1-rapporten presenterades kunde vi konstatera att Tangiamo var på god väg, men Covid-19:s påverkan under Q2 satte käppar i hjulen. Tangiamo erhåller dock fortsatt löpande orders och har bra distributionsavtal på plats, vad Bolaget behöver nu är att marknaden stabiliseras så att avtalen kan resultera i faktisk försäljning. Tangiamos burn rate är på relativt låga nivåer, varför vägen till break even och lönsamhet inte bör vara alltför långt borta om försäljningen kan öka. Tills år 2021 estimeras omsättningen öka till ca 31 MSEK, vilket baserat på tillämpad målmultipel och diskonteringsränta, resulterar i ett nuvärde per aktie om 1,3 kr i ett Base scenario.

https://www.analystgroup.se/wp-content/uploads/2020/09/Analyst-Group-Tangiamo-Q2-20.pdf

Research feed

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Tangiamo Touch

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Tangiamo Touch

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev