Nyhet

Tessin Nordic återbetalade 41,9 miljoner kronor till sina medlemmar i juli

Tessin Nordic fortsätter leverera avkastning och under juli betalades 41,9 miljoner kronor tillbaka till medlemmarna. Av den summan utgör 36,7 miljoner återbetalt kapital och 5,2 miljoner är ränta på kapitalet.

Genomsnittsavkastningen på samtliga fastighetslån sedan starten 2014 uppgår till 8,42 procent.

"Vi ser ett fortsatt kraftigt ökat intresse för Tessins verksamhet hos både låntagare och investerare där intresset ökar i takt med att vi fortsätter leverera en stabil och bra avkastning på det kapital som investeras via plattformen. Återinvesteringsgraden bland våra medlemmar är hög där man återinvesterar sin avkastning i nya lån för att successivt bygga ett större kapital med fortsatt låg risk.” säger vd Heidi Wik i ett pressmeddelande.

Tessins medlemmar har tillsammans möjliggjort byggnationen av 5 000 bostäder.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt