Thunderful Group utser ny vd för dotterbolaget Bergsala - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Thunderful Group utser ny vd för dotterbolaget Bergsala

Gamingbolaget Thunderful Group har utsett Henrik Mathiasen till ny vd i dotterbolaget Bergsala. Det framgår av ett pressmeddelande.

I och med denna utnämning överlämnar Mathiasen sina vd-uppgifter i det andra dotterbolaget Nordic Game Supply. Denna rolls upptas av säljchefen Morten-Stig Johansen.

"Jag ser fram emot att jobba närmare med det mycket duktiga Bergsala-teamet. Det är en dröm för varje hängivet fan att få arbeta med Nintendos varumärke och deras produkter. Jag hyser mycket stor respekt för Bergsalas långa samarbete med Nintendo, och jag kommer att göra mitt yttersta för att bygga på framgångssagan här i Norden för detta älskade och ikoniska varumärke", säger Mathiasen.

Mathiasens nya arbetsuppgift på Bergsala innebär inte att han tvingas avsäga sig rollen som ansvarig för Thunderful Distribution, som innehåller Thunderful Groups segment av distributionsbolag.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Thunderful

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Thunderful

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev