Nyhet

Tikspac

Tikspac avser inta en passiv och underordnad ägarroll i Iapotek framöver

Den nya storägaren Tikspac avser inta en passiv och underordnad ägarroll i detaljhandelsbolaget Iapotek framöver, förmedlar bolaget i ett pressmeddelande.

Det meddelades tidigare idag att den extra bolagsstämman på fredag den 26 februari ställs in, vilket innebär att den nuvarande styrelsen i Iapotek fortsätter sitt uppdrag. Detta efter att den nya storägaren beslutat att återkalla sin begäran om en extra bolagsstämma efter ett motdrag av Spotlight Stock Market om en ny noteringsprövning.

Tikspac förmedlar att man endast har för avsikt att bidra med saker av godo för alla aktieägare i Iapotek. Tanken man hade var att som aktiv huvudägare bidra med olika resurser för att understödja fortsatt värdeutveckling och marknadsexpansion.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om iApotek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien iApotek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt