Nyhet

Touchtech

Touchtech föreslås få en helt ny styrelse med sju ledamöter

Mjukvarubolaget Touchtechs valberedning föreslår inför årsstämman den 14 maj att bolaget får en ny styrelsesammansättning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förslaget innebär följande kandidater:
* Magnus Emilsson, styrelseordförande i NA-KD, Jetshop och Visit Group
* Mattias Wicksell, 20 år av kommersiella chefsroller på Nike
* Tord Dyrssen, 30 års erfarenhet av ledande chefsroller i globala varumärken såsom Ralph Lauren och LVMH Donna Karan
* Malin Zetterlund, vd på kommunikationsbyrån The Bond som jobbar med kunder inom retail
* Johan Berndtsson, vd på Ambition och har drivit Inuse, en byrå med fokus på affärsutvecklings-, tjänste- och UX-design.
* Deniz Chaban, vd och medgrundare av Touchtech
* Mikael Palm Andersson, vd på advokatfirman Wåhlin. Erfarenhet av att ha drivit varumärken under starkt tillväxt från sin tid inom New Wave-koncernen. Föreslås bli ny styrelseordförande.

Alla föreslagna personer är nyval och ingen av de nuvarande fyra styrelseledamöterna föreslås till omval.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt