Nyhet

Touchtech har avslutat korttidspermitteringen per den 31 augusti

Mjukvarubolaget Touchtech lanserade den 10 augusti Touchtech Showroom på Stockholm Fashion Week-inköpsmässan tillsammans med fyra varumärken i syfte att möjliggöra virtuella möten för de inköpare som inte kunde ta sig fysiskt till mässan. Det skriver bolaget i ett nyhetsbrev som publiceras på måndagen.

"Sedan lanseringen har vi fortsatt att presentera Touchtech Showroom och dess nya kapabilitet, att interaktivt och kollaborativt genomföra virtuella möten, till både befintliga kunder, partners och nya prospekts med fortsatt positiv återkoppling. Som tidigare kommunicerat, ser vi stor potential i att teckna nya avtal med nya aktörer, små som stora, under 2020", skriver Touchtech.

"Samtidigt upplever vi att samarbetet med Bestseller som rör Touchtech Showroom håller på att ytterligare fördjupas, där fler digitaliseringsmöjligheter har dykt upp inom deras organisation. Vi har under augusti omarbetat delar av Touchtech Showroom-konceptet då diskussion pågår kring utökning av kravbilden och omfånget av projektet", skriver bolaget. .

Jack & Jones har nu drygt 400 installationer av Touchtech Vendo, vars huvudsyfte är att driva e-handelsförsäljning i den fysiska butiken. Touchtech har under augusti planerat för att påbörja utveckling av ny Vendo-funktionalitet som delfinansieras av Coop Obs Bygg i Norge.

Touchtech har per den 31 augusti avslutat korttidspermitteringen för att kunna fokusera på att leverera befintliga projekten och intensifiera bearbetningen av nya prospekts.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt