Nyhet

Touchtech

Touchtech har fått ett positivt mottagande hos Vero Moda i Tyskland

Mjukvarubolaget Touchtech har fått ett positivt mottagande av Touchtech Showroom hos Vero Moda i Tyskland. Det uppger bolaget i ett nyhetsbrev.

Vidare genomför alltfler B2B-säljare beställningar och möten via plattformen. Fler säljare på nya marknader utbildas kontinuerligt.

Vidare förbereder sig tech-bolaget för att två nya varumärken inom Bestseller-koncernen skall kunna anslutas. Vidareutvecklingen av Digital Venue fortsätter och bolaget siktar på att lansera en mindre uppdatering.

Butikslösningen Touchtech Vendo möter en fortsatt utmanande marknad på grund av pandemin. Göteborgsbolaget har emellertid återupptagit en del potentiella kunder som man hoppas kunna teckna Vendo-avtal med inom en snar framtid.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt