Nyhet

Touchtech

Touchtech har lanserat pilot för Vendo med Bestseller-märke enligt nyhetsbrev

Touchtech Vendo har lanserats i en pilot med ett av de stora dammode-varumärkena inom Bestseller-koncernen under september. Det skriver bolaget i en uppdatering.

Piloten avser en handfull av butiker och enligt Touchtech kommer ytterligare två varumärken inom Bestseller att ansluta, den ena inom kort och den andra till årsskiftet om allt går enligt plan.

”Vilka dessa varumärken är kommer vi publicera när Bestseller själva väljer att offentliggöra detta”, skriver Touchtech.

Vidare uppges det att skovarumärket Axel Arigato har valt att utöka med Touchtech Vendo vid sina flaggskeppsbutiker i Paris och München.

Vad gäller Showroom-lösningen är bolaget i slutspurten med att få den till en färdig kommersiell produkt. Två varumärken inom Bestseller-koncernen uppges ha anslutit till Showroom efter goda resultat från pilotkunderna Vero Moda och Nameit.

Touchtech informerar också om att man valt att skjuta upp vidareutvecklingen av Digital Venue. Detta är på önskemål från Vero Moda och sträcker sig fram till början av november. Det kommer att ge tid att dra nytta av den utveckling som sker inom ramen för Showroom-lösningen, skriver Touchtech.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt