Nyhet

Touchtech

Touchtech tecknar avtal med B2B-leverantören Gung

Mjukvarubolaget Touchtech har tecknat ett samarbetsavtal med B2B-teknikleverantören Gung som avser produkten Digital Venue. Det framgår av ett pressmeddelande.

Gung är experter på B2B med fokus på att komplettera kundernas befintliga affärssystem. Inom ramen av samarbetet kommer Gung att utveckla och underhålla en integration mellan sin B2B-plattform och Digital Venue. Därmed kommer Gung kunna erbjuda sina kunder, vilket är drygt 80 varumärken verksamma inom mode- och inredningsbranschen, möjligheten att digitalisera B2B-säljarnas kundmöten i showrooms och online.

Gant Footwear som är en gemensam kund kommer vara först ut med en integrerad lösning. De produkter som en inköpare önskar att beställa under mötet med en Gant-säljare kommer att kunna skickas till B2B-affärssystemet, vilket optimerar ett annars manuellt slutsteg i införsäljningsprocessen för B2B-säljarna.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt