Nyhet

Touchtech

Touchtech tecknar avtal med Vero Modas marknadsavdelning

Mjukvarubolaget Touchtech tecknar avtal med Vero Modas marknadsavdelning för den nya tjänsten Digital Venue till ett värde om 270 000 kronor för utveckling och anpassningar samt en licenskostnad på 60 000 kronor per år. Ambitionen är att färdigställa och lansera lösningen om två till tre månader. Det framgår av ett pressmeddelande.

Med Digital Venue avser Vero Modas B2B-marknadsavdelning att automatisera skapandet av kataloger som skickas till deras partners/återförsäljare.

Avtalet är initialt med Vero Moda. Om projektet blir lyckat kan tjänsten skalas upp till de övriga varumärkena som är anslutna till Bestseller, vilket då också innebär ökade licensintäkter.

Därmed har Touchtech tre avtal med Bestseller:
* Vendo, som används av butikssäljarna
* Showroom, som används av B2B-säljarna
* Digital Venue, som kommer användas av marknadsavdelningen

- Vi är glada för det fortsatta förtroendet från Bestseller. Som strategisk teknikpartner får vi nu möjligheten att digitalisera ytterligare ett viktigt arbetsflöde. Det förstärker vårt erbjudande och tekniska plattform. Dessutom visar vi prov på att vår affärsmodell kan skala med en portfölj av SaaS-produkter som kompletterar varandra mycket väl, kommenterar Deniz Chaban, vd på Touchtech.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt