Nyhet

Trustly-ägare

Trustly-ägare ser ingen brådska med noteringen - Di

Att betalteknikbolaget Trustlys börsnotering kan komma att försenas är inte något som oroar storägaren Alfvén & Didrikson. Det uppger riskkapitalbolagets ena grundare och partner Måns Alfvén till Dagens Industri.

Alfvén säger att man är långsiktiga ägare och har ingen brådska med noteringen.

”Vi stödjer bolaget i bedömningen att det viktigaste nu är att närmsta tiden analysera och göra en helhetsbedömning av de synpunkter FI har delgivit oss”, säger han till Di.

Trustlys listning har försenats av att FI (Finansinspektionen) kommit med synpunkter om vem bolaget anser vara kund och därmed måste utföra penningtvättskontroller mot.

Alfvén & Didrikson äger 10 procent av Trustly. Största ägaren är ett annat riskkapitalbolag, Nordic Capital med 83 procent av aktierna.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Trustly

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Trustly

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt