Nyhet

Trustly

Trustly och Zalando i samarbete i Baltikum

Betalteknikjätten Trustly meddelar att de ingår ett samarbete med e-handelsgiganten Zalando. Genom samarbetet kommer Trustly att stötta Zalando i deras expansion i Litauen där de nyligen lanserade, och senare även i Estland och Lettland, och på så sätt tillåts kunder att betala direkt från sitt bankkonto. Det framgår i ett pressmeddelande från Trustly. Samarbetet kommer enligt Trustly att göra så att Zalando kan erbjuda sina kunder omedelbara återbetalningar, vilket minskar de administrativa kostnaderna, ökar effektiviteten och ger bättre kundnöjdhet. “Vi på Trustly är stolta över att kunna stötta Zalando i deras baltiska expansion och ser fram emot ett givande samarbete", kommenterar Johan Nord, Chief Commercial Officer på Trustly.

Trustly är aktuella för en börsnotering men den har skjutits upp på grund av en undersökning av Finansinspektionen, som landat i preliminär kritik av bolaget. Undersökningen väntas inte vara klar förrän efter sommaren.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt