Trustly rekryterar ny styrelseledamot - Börskollen

Nyhet

Trustly

Trustly rekryterar ny styrelseledamot

Betalteknikjätten Trustly meddelar att Josefin Lindstrand kommer att föreslås som ny styrelseledamot och även ny ordförande i Trustlys globala riskkommitté. Det framgår av ett pressmeddelande.

I samband med utnämningen kommer Lindstrand att lämna sitt uppdrag som styrelseledamot på Swedbank - ett uppdrag hon haft sedan 2019.

“/.../ Josefin har lång erfarenhet från finansbranschen och kommer att spela en viktig roll i arbetet med att stärka Trustlys position som den globala ledaren inom konto-till-konto-betalningar online. Jag är övertygad om att Josefin på ett framgångsrikt sätt kommer att leda Trustlys översyn inom riskhantering och regelefterlevnad", kommenterar Trustlys styrelseordförande Johan Tjärnberg.

Trustly valde i våras att skjuta upp sin planerade börsnotering och granskas just nu av Finansinspektionen kring sitt arbete med högriskkunder.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Trustly

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Trustly

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev