Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Två nyckelpersoner sparkats från Paradox-satsningen Bloodlines 2

Två nyckelpersoner har sparkats från Paradox-satsningen Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, i form av narrativ chefsdesigner Brian Mitsoda och creative director Ka'ai Cluney. Det rapporterar Games Industry.

Beslutet, som kom i mitten av juli, togs av utvecklaren Hardsuit Labs och förläggaren Paradox Interactive.

Brian Mitsoda, som skrev storyn för det första spelet, uppger att han har arbetat nästan fem år på uppföljaren. Inga indikationer har getts på att han misslyckats med sin uppgift, menar Midsoda på.

Hardsuit och Paradox uppger i ett eget uttalande att man uppskattar bidragen från Midsoda och Cluney, som varit viktiga för att säkerställa att man gör en sann uppföljare till det första spelet.

Ubisoft-veteranen Alexandre Mandryka med titlar som Assassin´s Creed och Far Cry i bagaget ersätter Cluney genom en roll som creative consultant.

Det sker mot bakgrund av att spelet nyligen försenades till nästa år.


Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Paradox Interactive

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.