Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Två nyckelpersoner sparkats från Paradox-satsningen Bloodlines 2

Två nyckelpersoner har sparkats från Paradox-satsningen Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, i form av narrativ chefsdesigner Brian Mitsoda och creative director Ka'ai Cluney. Det rapporterar Games Industry.

Beslutet, som kom i mitten av juli, togs av utvecklaren Hardsuit Labs och förläggaren Paradox Interactive.

Brian Mitsoda, som skrev storyn för det första spelet, uppger att han har arbetat nästan fem år på uppföljaren. Inga indikationer har getts på att han misslyckats med sin uppgift, menar Midsoda på.

Hardsuit och Paradox uppger i ett eget uttalande att man uppskattar bidragen från Midsoda och Cluney, som varit viktiga för att säkerställa att man gör en sann uppföljare till det första spelet.

Ubisoft-veteranen Alexandre Mandryka med titlar som Assassin´s Creed och Far Cry i bagaget ersätter Cluney genom en roll som creative consultant.

Det sker mot bakgrund av att spelet nyligen försenades till nästa år.


Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt