Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ubisoft

Ubisoft försenar spelet Riders Republic

Ubisoft senarelägger lanseringen av sitt MMO-sportspel Riders Republic, enligt ett inlägg på Twitter.

Spelet, som är utvecklat för Xbox, Playstation och PC, hade tidigare premiärdatumet satt till den 25 februari. Spelet kommer nu att släppas vid ett senare tillfälle i år, oklart exakt när.

Ubisoft vill inte säga varför spelet försenas men skriver att detta kommer möjliggöra leverans av den bästa spelupplevelsen.

Riders Republic har fokus på extremsport och handlar om att spelare kör med snowboards, cyklar och skidor genom olika terräng. Det unika med spelet är att upp till 50 spelare åt gången kan tävla.

https://twitter.com/RidersRepublic/status/1349763240302149635/photo/1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Ubisoft Entertainment

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Ubisoft Entertainment

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt