Umida i samarbete med KISS - släpper produkter under hösten - Börskollen

Nyhet

Umida i samarbete med KISS - släpper produkter under hösten

Dryckesföretaget Umida inleder ett samarbete med legendariska rockbandet KISS. Först ut för lansering är två rom-produkter som släpps under hösten, både i Sverige och på bolagets internationella exportmarknader. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Sedan vårt första möte med KISS management i Los Angeles i november har vi diskuterat ett gemensamt affärsupplägg och nu kommit överens om rätt lanseringsprojekt. Jag har tidigare sagt att vi sedan en tid tillbaka fokuserar våra insatser på att etablera stora internationella samarbeten, och det här är nästan större än vad vi vågat drömma om. Det har tagit tid att nå i mål med förhandlingarna men nu är vi mer än redo och hösten kunde inte ha börjat på ett bättre sätt", kommenterar vd Filip Lundquist.

Umida ger i dagsläget inte någon uppskattning kring estimerad försäljning relaterat till samarbetet.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Umida Group

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Umida Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev