Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Umida startar samarbete med Ozzy Osbourne - släpper ny gin i alla Systembolag

Dryckesföretaget Umida fortsätter att utveckla sitt samarbete med världsartister. Nu har bolaget tecknat avtal med Ozzy Osbourne.

Bolaget kommer att släppa offertvinsten London Dry Gin i samarbete med artisten. Ozzy Osbourne The Ultimate Gin kommer produkten att heta och den släpps i samtliga Systembolagets butiker den 1 december.

"Det är med glädje som vi välkomnar Ozzy Osbourne in till familjen av världsartister som samarbetar med Brands For Fans. Vi har haft en dialog med Ozzy under en längre tid och vi har diskuterat olika projekt. Att vi nu lanserar denna offertvinst med Ozzy kändes helt rätt för båda parter och ett perfekt sätt att starta samarbetet. Ozzy har en imponerande stor följarskara och han ses av många som en levande legend. För Ozzys fans utanför Sverige kommer Ozzy Osbourne The Ultimate Gin att säljas med hemleverans från vår egen webbshop", säger Filip Lundquist, vd för Umida, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Umida

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Umida

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt