Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Umidas KISS Black Diamond är den snabbast växande spritlanseringen i Sverige

Dryckesföretaget Umidas dotterbolag Brands For Fans har på mindre än en månad sålt 10 000
buteljer av den nyligen lanserade KISS Black Diamond Premium Dark Rum via Systembolaget. Tack vare den höga kundefterfrågan har produkten kvalat in på butikshyllorna i 274 stycken Systembolagsbutiker. Detta gör lanseringen till den snabbast växande lanseringen av en spritprodukt genom beställningssortimentet sedan Systembolaget ändrade utvärderingsmodellen för tre år sedan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

KISS Black Diamond Premium Dark lanserades den 20 oktober och är den första produkten i bolagets samarbete med det amerikanska rockbandet KISS. Produkten lanserades via Systembolagets beställningssortiment, vilket innebär att konsumenter behöver beställa produkten till sin lokala butik.

Systerprodukten KISS Detroit Rock Rum började i tisdags den 17 november började säljas i 218 stycken utvalda Systembolagsbutiker med en begränsad upplaga om 12 000 flaskor.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Umida

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Umida

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt