Veteranpoolens stora kundvärdsuppdrag för SJ Öresund startar på söndag

Nyhet

Veteranpoolens stora kundvärdsuppdrag för SJ Öresund startar på söndag

Bemanningsbolaget Veteranpoolens stora kundvärdsuppdrag för SJ Öresund startar officiellt på söndag. Samarbetet fick en tjuvstart redan i förra veckan, då ett omfattande spårfel orsakade trafikstörningar på Västkustbanan. Det framgår av ett pressmeddelande.

Enligt tidigare kommunikation och enligt plan startar nu Veteranpoolens samarbete med SJ Öresund. Det innebär att Veteranpoolens kundvärdar kommer att arbeta med att informera, guida och på andra sätt hjälpa resenärer vid trafikstörningar. 39 tågstationer och 13 Veteranpoolenkontor i Syd- och Västsverige omfattas.

Under hösten har Veteranpoolen rekryterat fler än 300 medarbetare för kundvärdsprojektet. De har bland annat utbildats i arbetsmiljö och fått en genomgång av den specialutvecklade app som SJ Öresund ska använda för att dela information när något händer längst spåret.

Uppdraget förväntas bidra positivt till både omsättning samt resultatutveckling med start i första kvartalet 2021.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev