Nyhet

Vibrosense

Vibrosense Dynamics rapporterar små förändringar under andra kvartalet

Medicinteknikbolaget Vibrosense Dynamics redovisar små förändringar i resultatet för det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår.

Omsättningen uppgick till 0,2 miljoner kronor (0,2).

Rörelseresultatet blev -2,1 miljoner kronor (-2,1).

Resultatet efter skatt blev -2,1 miljoner kronor (-2,1).

Resultat per aktie hamnade på -0,15 kronor (-0,17).

I rapportens vd-ord skriver Hans Wallin:

"I linje med vad bolaget tidigare meddelat och i enlighet med bolagets plan och strategi, fortsätter det interna arbetet med att förbereda en kommande exportsatsning och expansion utanför den svenska marknaden. Vibrosense har därför inlett ett samarbete med Business Sweden för att kartlägga den tyska marknaden inom affärsområdet Diabetes".

Han tillägger:

"Jag ser tillbaka på ett positivt andra kvartal, trots den rådande coronapandemin. Vi har i stora delar kunnat följa vår plan men det har ännu inte gett avtryck i vår försäljning. Vi är nu redo att adressera ett nytt segment och en stor marknad inom området Diabetes och samtidigt förstärka vår närvaro inom segmentet Havs."

Vibrosense Dynamics, MkrQ2-2020/2021Q2-2019/2020Förändring
Nettoomsättning0,20,20,0%
Rörelseresultat-2,1-2,1
Nettoresultat-2,1-2,1
Resultat per aktie, kronor-0,15-0,17


http://media.finwire.com/media/FWS005A551-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Vibrosense Dynamics

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Vibrosense Dynamics

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt