Nyhet

Vibrosense Dynamics tecknar ramavtal med stort kinesiskt medicinteknikbolag

Medicinteknikbolaget Vibrosense Dynamics har tecknat ett ramavtal med Genertec Universal Medical Group, ett dotterbolag till China General Technology Group, avseende distribution av VibroSense Meter II med applikationen Diabetes Foot Screening på den kinesiska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

För att hålla ett högt tempo i processen har parterna delat upp förhandlingarna i olika delmoment där ramavtalet är det första av tre avtal som ska undertecknas. Planen är att ett registreringsavtal skall signeras under 2021 och ett distributörsavtal senast under första kvartalet 2022

"När vi nu förbereder en lansering av vårt instrument VibroSense Meter II och applikationen Diabetes Foot Screening i Kina, tar vi ett mycket viktigt steg på en ny internationell marknad med enorm potential. Vi är väldigt glada att UMCARE, som ägs av ett av de största statligt ägda företagen inom kinesisk sjukvård, väljer att teckna avtal med VibroSense. Detta visar vilket stort intresse det finns för VibroSense Meter II. Min bedömning är också att de erfarenheter vi hittills fått från lanseringsprocessen i Sverige och Tyskland kan hjälpa UMC i deras lansering i Kina", kommenterar vd Hans Wallin.

Inga finansiella detaljer framgår.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Vibrosense Dynamics

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Vibrosense Dynamics

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt