Nyhet

Vibrosense Dynamics tecknar registreringsavtal med kinesiskt medicinteknikbolag

Medicinteknikbolaget Vibrosense Dynamics har tecknat ett avtal med kinesiska Genertec Universal Medical Group (UMCARE) för att ansöka om registrering av VibroSense Meter II på den kinesiska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vibrosense skriver att UMCARE gör bedömningen att det finns goda möjligheter att få ett regulatoriskt godkännande och registrering genomförd i Kina inom 12-18 månader.

Parallellt befinner sig bolagen i diskussioner om ett distributörsavtal, med målsättningen att UMCARE ska få exklusiv rättighet att sälja VSM II i Kina. Ett sådant avtal planeras att vara signerat senast under första kvartalet 2022.

"Jag är mycket hoppfull inför denna stora möjlighet för Vibrosense. Förhandlingarna med UMCARE har hittills gått ännu bättre än förväntat och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med UMCARE för att nå ut med vårt bolags produkter på den kinesiska marknaden. UMCARE är en mycket stark partner som både har egna sjukhus och en etablerad infrastruktur för distribution, marknadsföring och försäljning i hela Kina", säger Hans Wallin, vd Vibrosense Dynamics.

Vibrosense tappar runt 9 procent på nyheten.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Vibrosense Dynamics

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Vibrosense Dynamics

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt