Nyhet

Viking

Viking Line öppnar upp trafiken mellan Helsingfors och Stockholm

Åländska rederibolaget Viking Line öppnar upp trafiken mellan Helsingfors och Stockholm för vaccinerade den 6 juli, efter att Finland lättar på inreserestriktionerna från och med den 21 juni. Det framgår av ett pressmeddelande.

Detta mot bakgrund av att trafiken stått stilla sedan mars 2020 då pandemin bröt ut.

Inresa kräver minst två vaccindoser eller en dokumenterad covidinfektion under senaste halvår. Om dessa förutsättningar uppfylls krävs inte särskilda skäl för resan eller covidtester.

Viking Line ska erbjuda avgångar från Helsingfors via Mariehamn till Stockholm de datum under sommaren som M/S Gabriella inte gör specialkryssningar till andra destinationer. Därefter kommer fartyget gå kontinuerligt mellan huvudstäderna varannan dag.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Viking Line

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Viking Line

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt