Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vo2 Cap förstärker styrelsen med tre personer

Vo2 Cap, som ägs av IT-plattformsbolaget Curando Nordic, förstärker styrelsen med Nike Carlstoft, Kristina Juhlin och Eva Strand. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rekryteringarna beskrivs som ytterligare ett steg i bolagets ambitioner om en lönsam tillväxtresa för koncernen via förvärv och förädling inom media och teknik.

"Det här är tre mycket viktiga tillsättningar för att förstärka koncernens tillväxtresa. I arbetet med att utveckla sammansättningen av kompetenser och erfarenheter på styrelsenivå, för att i större utsträckning matcha Vo2 Caps strategiska prioriteringar, är jag mycket glad och stolt över att välkomna tre väl meriterade och kompetenta personer till Vo2 Caps styrelse", säger Douglas Roos, styrelseordförande Vo2 Cap.

Som tidigare kommunicerats har Vo2 Cap ingått ett avtal med Curando Nordic om ett omvänt förvärv och väntas vara klara för notering på First North i slutet av augusti 2021.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Vo2 Cap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt