Walmart tillkännager större partnerskap med Litecoin
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Walmart tillkännager större partnerskap med Litecoin

Walmart

Detaljhandelsjätten Walmart tillkännager ett större partnerskap med kryptovalutan Litecoin, LTC. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samarbetet fick kryptovalutan initialt att stiga från 1 511,56 kronor till drygt 1 994 kronor som högst men har nu sjunkit ner till 1 622,87 kronor.

"Drivkraften och spänningen kring användningen av kryptovaluta är obestridlig, och vi är beredda att göra onlineshopping enkelt för våra kunder. Som en ledande e-handelsbutik är vi engagerade i att föra innovationer till online-shoppingupplevelsen. Genom att integrera Litecoin kommer vi att gör det möjligt för kunderna att uppleva en mycket smidig kassaupplevelse med nästan omedelbar transaktionsbekräftelse och nästan noll avgifter oavsett var i världen de är. Vi är mycket glada över att arbeta tillsammans med Litecoin Foundation och ytterligare förnya vår verksamhet. Den 1 oktober kommer alla e-handelsbutiker att ha implementerat ett "Pay with Litecoin Option", säger Doug McMillon, vd för Walmart.

Charlie Lee, Litecoins skapare och vd för Litecoin kommenterade: "LTC:s superlåga avgifter och snabba transaktionstider är perfekta för en ledande e-handelsbutik som Walmart. Vi är glada och oerhört glada över att vår kryptovaluta nu stöds av Walmart, vilket öppnar mer möjligheter för alla handlare att acceptera Litecoin i framtiden."

Walmarts aktie tar emot beskedet ljummet med en uppgång om 0,4 procent.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Walmart

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Walmart

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt