Warner Music Group över förväntan - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Warner Music Group över förväntan

Skivbolaget Warner Music Group redovisar en bättre än väntad rapport för det första kvartalet, särskilt när det gäller resultatet.

Omsättningen steg 16,7 procent till 1 250 miljoner dollar (1 071). Förväntat var 1 183 miljoner dollar, enligt Factset analytikerkonsensus.

Resultat per aktie hamnade på 0,22 dollar (-0,15), vilket var klart över förväntade 0,15 dollar.

Warner Music Group, MUSDQ2-2020/2021KonsensusFörändring mot konsensusQ2-2019/2020Förändring
Nettoomsättning1 2501 1835,7%1 07116,7%
Resultat per aktie, USD0,220,1546,7%-0,15
Konsensusdata från Factset

http://media.finwire.com/media/FWM005EFC0-table-1

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev