Nyhet

Wicket

Wicket Gaming antar en offensiv förvärvsstrategi och höjer tidigare mål

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming redovisar ingen omsättning under andra kvartalet. Nettoförlusten ökade.

Ebitda-resultat blev -2,1 miljoner kronor (-1,1).

Justerat ebitda-resultat uppgick till -1,1 miljoner kronor.

Resultatet efter skatt blev -2,1 miljoner kronor (-1,1).

Resultat per aktie hamnade på -0,78 kronor (-0,03). Justerat resultat per aktie blev -0,41 kronor (-0,03).


"Jag vill återigen välkomna alla nya aktieägare till Wicket Gaming och ser med stor tillförsikt fram emot en intensiv och spännande höst där lanseringen av vår första titel, Cricket Manager, ligger i högsta fokus", inleder Eric De Basso, vd på Wicket Gaming.

I rapporten presenterar bolaget sitt nya uppdaterade mål att uppnå 10 miljoner nedladdningar i utgången av 2022.

"Indien är den största cricketmarknaden och växer idag med cirka 60 miljoner nya mobilanvändare per år. Marknadspotentialen är enorm och vi ser goda möjligheter till att bli en ledande aktör inom managerspelgenren i Indien. Vår målsättning för Cricket Manager höjer vi nu till att uppnå 10 miljoner nedladdningar i utgången av 2022", kommenterar De Basso.

Utöver pågående diskussioner angående bolagets andra speltitel tillsammans med deras samarbetspartners Linked Dimensions och Unger & Fiedler antar Wicket Gaming en offensiv förvärvsdriven strategi framöver och tar sikte på Indien.

"Styrelsen har antagit en offensiv förvärvsdriven strategi med målsättning att etablera en stark marknadsposition på relevanta målmarknader såsom Indien. Här ämnar vi att sondera terrängen inom spel- och mediasegmentet och lokalisera förvärvskandidater där värde bevisas genom synergier och tillväxtpotential", avslutar Eric De Basso.

Wicket Gaming, MkrQ2-2021Q2-2020
Nettoomsättning00,019
EBITDA-2,1-1,1
EBITDA, justerat-1,1
Nettoresultat-2,1-1,1
Resultat per aktie, kronor-0,78-0,03
Resultat per aktie, justerat, kronor-0,41-0,03


http://media.finwire.com/media/FWS0064BE3-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt