Nyhet

Wicket

Wicket Gaming summerar de senaste dagarnas insynsköp

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming summerar de senaste dagarnas insynsköp i bolaget, enligt ett pressmeddelande.

Köpen sammanfattas enligt följande:

* Operativ chef Marcus Andersson har köpt 3 000 aktier i bolaget till en snittkurs om 32,31 kronor och ökar sitt innehav till 99 076 aktier. Köpet gjordes på Spotlight Stock Market.

* Teknikchef Markus Söderlund har köpt 1 250 aktier i bolaget till en snittkurs om 33,17 kronor och ökar sitt innehav till 50 001 aktier. Köpet gjordes på Spotlight Stock Market.

* Styrelseledamot Antanyos Budak har köpt 15 723 aktier till en snittkurs om 32,23 kronor. Han har tidigare inte haft något innehav i bolaget. Köpet gjordes på Spotlight Stock Market.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt