Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Wyld Networks ingår partnerskap med Wezen - ska leverera enheter till Sydamerika (uppdatering)

Uppdatering avser tillägg av kommentar från bolaget.

Brittiska IoT-teknikbolaget Wyld Networks har ingått ett partnerskap med Wezen Group i syftet att leverera bolagets produkter till den sydamerikanska marknaden för agrikulturteknik. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Wylds produkter och styrka inom trådlös elektronik kommer generera betydelsefulla och nya kommersiella möjligheter för vår verksamhet, kommenterar Wezen Groups Tomás Heredia.

Den kommersiella modellen kommer fungera genom att Wezen köper en IoT-lösning från Wyld som sedan återförsäljs i den agrikulturella marknaden i framförallt Brasilien och Argentina, förtydligas det i ett mejl till Finwire.

- Dessa länder är massiva matproducenter och har ett enormt behov av satellitbaserade IoT-lösningar för att förbättra avkastningen och produktionen hos agrikulturella produkter, säger Wyld Networks vd Alastair Williamson i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wyld Networks

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wyld Networks

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt