Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

XP Chemistries får order värd 0,2 miljoner kronor från befintlig kund

Kapsaicin-bolaget XP Chemistries har fått ytterligare en order från svenska försvarsspraybolaget Plegium, värd 0,2 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Plegiums teknik sammankopplar självförsvarsspray och överfallslarm med mobilen så att meddelande skickas ut till larmcentral eller anhöriga direkt när produkten används. Bolagets produkter säljs i mer än 20 länder och expanderar kontinuerligt till nya marknader.

- Det är glädjande att Plegium väljer XP Chemistries som ny huvudleverantör för deras premiumprodukter eftersom vi ser stor potential i detta samarbete. Det är också ett styrketecken för vår högkvalitativa produkt och leder vägen för fler ordrar framöver, säger Erik Nelsson, vd XP Chemistries.

Parallellt kommunicerar bolaget att man levererar tidigare lagda ordrar, värda 0,1 miljoner kronor, till Plegium under fjärde kvartalet i år.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om XP Chemistries

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien XP Chemistries

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt